خانه / علوم پایه / بنزوات سديم مورد مصرف در صنايع غذائي ۱

بنزوات سديم مورد مصرف در صنايع غذائي ۱

دانلود رایگان بنزوات سديم مورد مصرف در صنايع غذائي ۱ ، مقاله ، تحقیق 

این محصول” بنزوات سديم مورد مصرف در صنايع غذائي ۱ “را از یاهومارکت  دانلود نمایید.

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word  و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: ۴۲   بنزوات سديم مورد مصرف در صنايع غذائي ۱ – ويژگيها و روشهاي آزمون ۰ ـ مقدمه پيشرفت صنايع غذائي و توليد انبوه مواد غذائي لزوم استفاده از افزودنيهاي خوراكي را ايجاب نموده است . استفاده از اين ماده نگهدارنده فقط در آن دسته مواد غذائي و به مقاديري مجاز است كه مصرف آن در استانداردهاي مربوطه قيد شده است . ۱ ـ هدف و دامنه كاربرد هدف از تدوين اين استاندارد ارائه ويژگيها , بسته‏بندي , نشانه گذاري , نمونه برداري و روشهاي آزمون بنزوات سديم مورد مصرف در صنايع غذائي مي‏باشد . ۲ ـ تعاريف و اصطلاحات در اين استاندارد واژه‏ها و اصطلاحات با تعاريف زير به كار برده مي‏شود : ۲ ـ ۱ ـ بنزوات سديم ۲ بنزوات سديم ماده‏اي است شيميائي با فرمول C6H5COONa و وزن ملكولي ۱۴۴/۱ كه مصرف آن در مواد غذائي با اسيديته بالا مي‏تواند از رشد باكتريها , كپكها و مخمرها ( قارچها ) جلوگيري نمايد و به اين لحاظ در بعضي از مواد غذائي كه مصرف آن مجاز شناخته شده است به كار مي‏رود . اين ماده به سه شكل گرد , دان …

این محصول ارزشمند “بنزوات سديم مورد مصرف در صنايع غذائي ۱  “بصورت خودکار توسط پورتال  یاهومارکت  جمع آوری و برای فروش قرار داده شده است.

منبع: yahoo-market.ir

همچنین ببینید

بهداشت دهان ۴۲ ص

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word  و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: 41   پيش گفتار : يكي از بهترين نشانه هاي خدا در ساختمان بدن انسان دهان ، زبان و دندانهاي اوست . از آن جا كه بهداشت دهان و دندان ، يكي از مهمترين شاخه هاي بهداشت عمومي به شمار مي آيد ، رعايت كامل مسائل بهداشتي در اين زمينه براي حفظ سلامت دهان و دندان ها نيازمند آگاهي و توجه دقيق به آموزشهاي صحيح بهداشتي مي باشد . عوامل مهم و مؤثر براي به نتيجه رساندن اين مطلب عبارتند از : عوامل محيطي ، تغذيه اي صحيح و هم چنين برخورداري از يك فرهنگ غني بهداشتي كه هر كدام به نوبه ي خود نقش بسزايي را ايفا مي كنند . بيشتر افراد جامعه از اين مسائل اطلاع كافي ندارند . اين نداشتن اطلاع از عوامل مؤثر براي به نتيجه رساندن مسائل بهداشتي با محدوديت هاي آموزش هاي صحيح بهداشت دهان و دندان و همچنين كمبود مقالاتي در اين زمينه پديد مي آيد . مقدمه : دهان نخستين قسمت لوله ي گوارش است . اين قسمت از لبها شروع و به حلق منتهي مي شود . در داخل اين حفره دندان ها ، زبان و مجراي خروجي ترشحات غدد كوچك و بزرگ وابسته به حفره هاي دهان قر ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *